2 Onderhoudsmonteurs

WE CARE AND CREATE THE DIFFERENCE!

Wij zijn voor de Codi Group locatie Incare wet wipes op zoek naar twee enthousiaste

                                                                                          Onderhoudsmonteurs (m/v)

Over de Codi Group

Codi Group is een producent van wet wipes bestaande uit 4 bedrijven: Codi International, Incare, Innovate en Sweeps. Samen hebben deze bedrijven meer dan 60 jaar ervaring. Multinationals met A-merken, Europese retailers, distributeurs en institutionele partijen behoren tot onze klantenkring. Wij ontwikkelen, produceren en distribueren onze vochtige doekjes naar meer dan 40 landen. De focus ligt in eerste instantie op de Europese markt maar we krijgen steeds meer belangstelling van en voor andere werelddelen waar consumenten op zoek zijn naar kwalitatieve wet wipe oplossingen.  Voor onze organisatie zijn de volgende waarden leidend in alles wat we doen; we werken als één team SAMENaan succes waar we trots op zijn. We zijn VOORUITSTREVENDen constant op zoek naar verbetering. We zijn BETROUWBAAR, afspraak is afspraak. Bij alles wat we doen hebben veiligheid en hygiëne top prioriteit. Wij staan voor DUURZAAM ondernemen; wij zijn ervan overtuigd dat dit geen keuze is maar de enige manier.

Onze organisatie

INCARE wet wipes BV, gelegen op het Keizersveld te Venray, is een bedrijf dat vochtige doekjes ontwikkelt en produceert voor de Europese markt. Als uitbreiding op onze afdeling Techniek hebben we plaats voor:

2  Onderhoudsmonteurs (m/v)

Functie

In deze afwisselende fulltime spilfunctie draag je zorg voor het onderhoud van het machinepark, het gebouw en de gebouwgebonden installaties. Je lost zelfstandig storingen op. Je ondersteunt het productieproces en de machine-operators. Je voert naar eigen inzicht en in overleg aanpassingen en verbeteringen uit aan het productieproces.

Profiel

  • MBO-niveau (bijvoorbeeld Mechatronica)
  • Kennis van Elektrotechniek is een must
  • Aantoonbare (ruime) ervaring in een vergelijkbare functie
  • Zelfstandig én in teamverband kunnen werken
  • Bereid zijn in de toekomst in 2 ploegen te werken
  • Bereid zijn voorlopig oproepdiensten te draaien
  • Collegiale en flexibele instelling
  • Oog voor schoon en veilig werken

Wat bieden we?

Het is een afwisselende, uitdagende baan in dagdienst in een informeel bedrijf met ca 50 medewerkers. Bovendien is er de gelegenheid om verdere opleidingen te volgen.
Wat kenmerkt Incare: korte communicatie lijnen, maximale ruimte voor eigen initiatief, vertrouwen, open cultuur, flexibel, betrouwbaar, vooruitstrevend, familie- en teamgevoel.

Solliciteren?

Mail jouw motivatiebrief inclusief CV naar info@incarebv.nl  t.a.v. Jack van Duren. Voor vragen kun je contact opnemen met Jack van Duren, (0478)  553 800.

Incare BV, Keizersveld 99, 5803 AP Venray.

Wij zoeken geen zzp-ers en acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.