Assistent Productie Manager

 Wij zijn voor de Codi Group locatie Incare wet wipes op zoek naar een enthousiaste: Assistent Productie Manager

Over de Codi Group

Codi Group is een producent van wet wipes bestaande uit 4 bedrijven: Codi International, Incare, Innovate en Sweeps. Samen hebben deze bedrijven meer dan 60 jaar ervaring. Multinationals met A-merken, Europese retailers, distributeurs en institutionele partijen behoren tot onze klantenkring. Wij ontwikkelen, produceren en distribueren onze vochtige doekjes naar meer dan 40 landen. De focus ligt in eerste instantie op de Europese markt maar we krijgen steeds meer belangstelling van en voor andere werelddelen waar consumenten op zoek zijn naar kwalitatieve wet wipe oplossingen. Voor onze organisatie zijn de volgende waarden leidend in alles wat we doen; we werken als één team SAMEN aan succes waar we trots op zijn. We zijn VOORUITSTREVEND en constant op zoek naar verbetering. We zijn BETROUWBAAR, afspraak is afspraak. Bij alles wat we doen hebben veiligheid en hygiëne top prioriteit. Wij staan voor DUURZAAM ondernemen; wij zijn ervan overtuigd dat dit geen keuze is maar de enige manier.

We care and create the difference!

Onze organisatie

Onze productielocatie Incare wet wipes BV te Venray is een bedrijf dat al ruim 20 jaar vochtige doekjes ontwikkelt en produceert voor de Europese markt. Er is een sterkte focus op creatieve verpakkingen en gebruikersgemak. Deze productiefaciliteit ligt dicht bij de Duitse grens. Bij Incare werken circa 50 medewerkers.

 

Wij zoeken voor de afdeling Productie een

 

ASSISTENT PRODUCTIE MANAGER m/v

 

Functieomschrijving:

Als rechterhand van de Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en plannen van zowel de productie als de supply-chain. Je draagt actief bij aan het optimaliseren van het productieproces en je bewaakt de productkwaliteit. Tevens ben je in deze functie verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden en motiveren van de productiemedewerkers. Ten slotte maak je een belangrijk deel uit van diverse innovatietrajecten.

Profiel:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Analytisch vermogen
  • Stressbestendig
  • Zeer goede computer- en Office-vaardigheden
  • Nauwkeurig en flexibel
  • Oplossingsgericht
  • Besluitvaardig en doortastend
  • Proactief
  • Communicatief vaardig

Wat bieden we:

Een afwisselende, uitdagende baan in dagdienst bij een informeel bedrijf. Bovendien is er de gelegenheid om verdere opleidingen te volgen. Wat kenmerkt Incare: de korte communicatielijnen, maximale ruimte voor eigen initiatief, vertrouwen, open cultuur, flexibel, betrouwbaar, vooruitstrevend, familie- en teamgevoel.

Solliciteren:

Reacties (motivatiebrief inclusief CV) graag naar info@incarebv.nl t.a.v. Jack van Duren. Voor vragen kan er contact opgenomen worden met Jack van Duren op het volgende telefoonnummer: 0478 553 802

Geen reactie's

Geef een reactie