BBL stage: Logistiek Medewerker

                                                                                     

Wij zijn voor de Codi Group vanuit Veenendaal op zoek naar een enthousiaste

                                                                                   BBL stagiair: Logistiek Medewerker

Codi Group is een producent van wet wipes bestaande uit 4 bedrijven: Codi International, Incare, Innovate en Sweeps. Samen hebben deze bedrijven meer dan 60 jaar ervaring. Multinationals met A-merken, Europese retailers, distributeurs en institutionele partijen behoren tot onze klantenkring. Wij ontwikkelen, produceren en distribueren onze vochtige doekjes naar meer dan 40 landen. De focus ligt in eerste instantie op de Europese markt maar we krijgen steeds meer belangstelling van en voor andere werelddelen waar consumenten op zoek zijn naar kwalitatieve wet wipe oplossingen.
Voor onze organisatie zijn de volgende waarden leidend in alles wat we doen; we werken als één team SAMEN aan succes waar we trots op zijn. We zijn VOORUITSTREVEND en constant op zoek naar verbetering. We zijn BETROUWBAAR, afspraak is afspraak. Bij alles wat we doen hebben veiligheid en hygiëne top prioriteit. Wij staan voor DUURZAAM ondernemen; wij zijn ervan overtuigd dat dit geen keuze is maar de enige manier. WE care and create the difference!

 

Functie

Tijdens je BBL opleiding/stage traject ga je diverse ondersteunende taken uitvoeren. Deze ondersteunende taken bestaan uit:

  • Het fysiek ontvangen, controleren en later, bij gebleken kennis van het fysieke traject, het administratief verwerken van inkomende goederen (grondstoffen/halffabricaten, hulp- en verpakkingsmaterialen, eindproduct) in hiervoor bestemd computersysteem.
  • Zorgen voor de het klaarzetten en aanrijden van productieorders.
  • Zorgen voor het verzendklaar zetten van eindproducten t.b.v. in- of externe klanten.
  • Naast deze ondersteunende taken zal je nog een aantal algemene ondersteunende taken uitvoeren zoals het verzorgen van onderhoud aan transportmiddelen en schoonhouden van het magazijn.

 

Wat zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een stagiair “Logistiek Medewerker” BBL niveau 2 die bereid is om aanvullend door te gaan met de opleiding “Teamleider” BBL niveau 3.

Wij willen graag investeren in die leerling die heel bewust heeft gekozen voor zijn/ haar toekomstige en uitdagende vak en de Logistiek als zijn/haar uitdaging ziet om bij te dragen in deze zeer belangrijke schakel binnen de diverse bedrijfsprocessen. Binnen onze logistieke afdeling wordt verwacht dat iedereen zich collegiaal en professioneel opstelt.

Wanneer je jouw Reachtruck opleiding nog niet bezit dan verwachten wij dat jij jezelf hiervoor opgeeft bij jouw BBL opleiding.

Na het behalen van niveau 2, dien je bereid te zijn om in een 2- of 3 ploegensysteem te werken.

Wat bieden we?

Codi International is een dynamisch bedrijf wat volop in beweging is. Er is voldoende ruimte om bij Codi het beste uit jezelf te halen. Je komt te werken in een enthousiaste club collega’s. Wij bieden een stagevergoeding en een reiskostenvergoeding behoord ook tot de mogelijkheden.

Solliciteren?

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.codigroup.com. Alleen reacties met een inhoudelijke motivatie en CV worden in behandeling genomen.

Mail jouw motivatiebrief inclusief CV naar hr@codi.nl t.a.v. Milou Visser. Voor vragen kun je contact opnemen met Bert Vink, Logistics Coördinator op 06-51155819

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie