CODI GROUP

Codi Group is de overkoepelende naam voor 4 bedrijven uit de wet wipes industrie: Codi International BV, Incare BV, Innovate GmbH en Sweeps. Samen hebben deze bedrijven meer dan 60 jaar ervaring in de wereld van wet wipes. Codi Group heeft 3 state of the art productiefaciliteiten, 2 in Nederland en 1 in Duitsland, inclusief moderne geautomatiseerde logistieke processen en R&D. Wij hebben alles in huis om voor elke toepassing en elke markt een topproduct te ontwikkelen.

fabriek

7 miljard wet wipes
Codi Group produceert meer dan 7 miljard wet wipes in ca 150 miljoen consumentenverpakkingen per jaar. Multinationals met A merken, Europese retailers, distributeurs en institutionele partijen behoren tot onze klantenkring. Wij distribueren onze vochtige doekjes naar meer dan 40 landen.

Leidende speler op kwaliteit
Codi Group streeft naar een leidende rol in de markt van kwalitatieve wet wipes. De focus ligt in eerste instantie op de Europese markt, maar we krijgen steeds meer belangstelling van en voor andere werelddelen, waar consumenten op zoek zijn naar kwalitatieve wet wipe oplossingen. We zorgen voor frisheid en hygiëne in het dagelijkse leven van onze gebruikers. Onze producten dragen bij aan een zorgeloos fris en hygiënisch leven.