Codi International B.V. viert haar 40-jarig bestaan

Ruim 40 jaar geleden opende Codi International B.V. haar deuren in Veenendaal. Een Joint Venture tussen Lantor BV en OPG BV, resulteerde in de naam Co-Di: Converting Division. Om deze bijzondere mijlpaal te vieren, organiseert Codi voor haar medewerkers en genodigden een Open Dag op 23 maart a.s. Tijdens deze feestelijke Open Dag kan men met familie en vrienden een kijkje achter de schermen nemen en zullen er tal van activiteiten zijn.

Tegenwoordig is Codi International B.V. onderdeel van de Codi Group. De Group heeft twee moderne productielocaties in Nederland (Veenendaal en Venray) en in Duitsland (Naumburg – Saale). Met meer dan 300 medewerkers worden jaarlijks bijna 200 miljoen verpakkingen geproduceerd, de gezamenlijke omzet bedraagt bijna €100 miljoen. Codi Group produceert diverse soorten wet wipes, zoals baby- en gezichtsdoekjes en vochtig toiletpapier en levert haar producten aan grote fast moving consumer goods merken en retailers.

Op een duurzame manier is de Codi Group continue op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen. Met een strategie om waarde te creëren wordt er als één team samengewerkt, samen met klanten en partners. “We care and create the difference”.

1Reactie
  • Martin Scheijen
    Geplaatst op 12:00h, 22 maart Beantwoorden

    Van hart gefeliciteerd met dit jubileum. maak er een mooie dag van!

Geef een reactie