Codi International

Codi International is opgericht in 1978. Codi International produceert alle denkbare toepassingen op het gebied van wet wipes voor A- en huismerken en institutionele klanten.
De geautomatiseerde productiefaciliteit in Veenendaal (Nederland) is zeer geschikt voor toonaangevende merken en grootschalige retailers. Bijna alle processen in de fabriek zijn geautomatiseerd. Daardoor produceren wij wet wipes op een zeer kostenefficiënte manier.

Codi heeft in haar assortiment 1 fancy label onder de naam Okidoki Baby Wipes.

 

Alle vloeistoffen
Codi’s eigen laboratorium en R&D zorgen ervoor dat alle soorten vloeistoffen en nieuwe productverzoeken in Veenendaal worden ontwikkeld. Bij de productie van wipes draait alles om de juiste combinatie van non-woven materialen, verpakkingen en vloeibare stoffen. Wij hebben alles in huis om met deze ingrediënten tot een succesvolle propositie voor uw markt te komen.

Volledig geautomatiseerd magazijn
Ons volledig geautomatiseerde magazijn biedt capaciteit aan meer dan 14.000 pallets. Het is geschikt voor perfecte (op tijd en volledig) leveringen aan onze klanten. Het gehele productieproces wordt onderhouden via GMP richtlijnen. De verschillende productielijnen bieden een grote mate van flexibiliteit om aan de klantenvraag te voldoen. Onze kwaliteitscontrole is klant specifiek en voldoet aan alle relevante en essentiële certificaten. Wij laten regelmatig audits uitvoeren, zowel intern als extern.

 

Corporate Social Responsibility
Corporate Social Responsibility zit diep verankerd in onze organisatie. Wij geven om onze mensen en het milieu. Wij willen onze werknemers op een zo aangenaam mogelijke plek laten werken. Ook streven wij ernaar om natuurlijke hulpbronnen daar waar mogelijk te ontzien. Ook bevorderen wij het hergebruik van de meeste materialen.

Terrein Codi Group

Certificaten
Codi Group is door verschillende instanties gecertificeerd: grade A, BRC Consumer Products, PEFC Chain of Custody , FSC ® Chain of Custody en ISO 22716. Wij mogen de volgende claims voeren op productniveau: SWAN Nordic Ecolabel en Astma-Allergi Forbundet. Natuurlijk zijn er ook andere claims mogelijk maar die worden op verzoek behandeld.