WE SPARKLE UP CONSUMERS’ LIVES

 

Succesproducten hebben één ding gemeen: ze zijn ontwikkeld met de consument als vertrekpunt.
Op precies dezelfde manier produceert Codi Group wet wipes voor A merken en private labels (huismerken).
Consumenten panels, marktdata en trends zorgen voor onderscheidende proposities.
Daarbij maken we optimaal gebruik van ons laboratorium, onze R&D afdeling en onafhankelijke consumententesten.
Wij weten dat een loyale consument cruciaal is om meer waarde voor de categorie toe te voegen.

CONSUMENT & MARKTINZICHTEN

Codi Group heeft veel kennis in huis over de dynamiek in de Europese wipe markt. Ook beschikken wij over inzichten en onderzoeken in consumentengedrag die weergeven wat consumenten beïnvloedt en wat zij belangrijk vinden.
Wist u bijvoorbeeld al dat onze billendoekjes allemaal flushable zijn?

Meisje op potje
Vergadering met personeel

ONDERZOEK & TESTEN

 

Dankzij deskresearch, storechecking en jarenlange expertise heeft Codi Group een duidelijk visie op de toekomst van wet wipes in Europa. Onze kennis van de markt is breed en diep. Bovendien maken we optimaal gebruik van ons laboratorium, onze R&D afdeling en onafhankelijke consumententesten. Daardoor kunnen wij met concrete voorstellen komen voor onze klanten en hun eindgebruikers. Alles is gefocust op de ontwikkeling van een winstgevende propositie.

CATEGORY MANAGEMENT

 

Codi Group heeft als doel, om samen met u, de markt van wet wipes groter te maken en daarmee winstgevender. Dat doen wij bijvoorbeeld door nieuwe ideeën en concepten te ontwikkelen en voortdurend onze producten te verbeteren.

Wet wipes in schappen op vliegveld

CO-CREATION

Co-creation is de weg naar een sterk eigen merk wet wipes. Wij begeleiden u actief van concept idee tot productintroductie. Via Co-Creation kunnen we ook een bestaand concept optimaliseren. Met onze kennis van consumenten, duurzaamheid en technologie creëren wij samen de beste propositie voor uw markt. Op uw verzoek stellen we een team samen dat een product-, verpakking- en prijspropositie ontwikkelt dat voor 100% is afgestemd op uw wensen.