Duurzaamheids­ programma

Duurzame producten
Codi Group werkt tijdens het productproces met diverse interne programma’s die de impact op het milieu minimaliseren. Wij gaan zuinig met grondstoffen om. Wij laten u zien hoe bewust met onze producten wordt omgegaan. Zowel in gebruik als afvalverwerking. Onze producten kunnen nog groener. Belangrijkste aandachtsgebieden voor ons zijn op dit moment; biologische afbreekbaarheid, gerecyclede grondstoffen en doorspoelbaarheid van onze producten.

 

Eco Effeciency: maximale groei – minimale impact
Wij streven ernaar om in de gehele bedrijfsvoering het milieu zo min mogelijk te belasten. We proberen maximale groei te realiseren met zo min mogelijk impact op het milieu. Eco Efficiency noemen we dat bij de Codi Group.
Naast een minimale belasting proberen we ook initiatieven te ontplooien om onze afvalstromen te verminderen en afval te recyclen. Wist u bijvoorbeeld dat ons non woven productie afval een tweede leven krijgt in de automotive industry, waar het wordt gebruikt in dashboards?

Sweeps verpakking op tafel

Human Capital – stimulerende werkomgeving
Mensen zijn ons kapitaal. Daarom staat het welzijn van onze werknemers centraal. Een veilige en prettige werkomgeving draagt niet alleen bij aan de groei van onze mensen, maar ook aan de innovatieve kracht en groei van ons bedrijf. Codi Group zorgt voor een stimulerende werkomgeving waar talenten kunnen excelleren en verder groeien.

 

Sociale werkplaats
Codi Group maakt al ruim 25 jaar gebruik van een sociale werkplaats. Hier krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans handmatige werkzaamheden te verrichten. Wij begeleiden deze werknemers met hart en ziel. Zij zijn trots op hun bijdrage aan de Codi Groep.

Onze mensen
Bij Codi Group werken ruim 220 professionals. Zij weten dat elk onderdeel in de ontwikkeling van wet wipes belangrijk is.
Lees meer >>

Kwaliteit
Kwaliteit is niet alleen een zaak van de QA afdeling. Het vergt het totale commitment van de hele organisatie. Op elk niveau en op elke afdeling.
Lees meer >>