HR Officer (32-40 uur)

Voor onze productielocatie bij Codi International in Veenendaal zijn wij op zoek naar een

HR Officer   

(32-40 uur)

 

Wat houdt de functie in?

Als HR professional ga je aan de slag met alle facetten op HR-gebied. Je bent aanspreekpunt voor alle medewerkers en management en verantwoordelijk voor de werving en selectie, verzuimbeperking, en coaching van leidinggevenden. Je onderhoudt nauwe contacten met externe recruitment partijen en denkt mee over het vertalen van organisatiedoelstellingen naar de praktijk. Binnen onze organisatie zijn wij continue gericht op verbetering. Graag willen wij onze mensen dan ook stimuleren en faciliteren in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het adviseren en coördineren rondom opleiding en ontwikkeling behoort ook tot jouw takenpakket.

Dit ben jij

Om succesvol in deze functie en binnen Codi te kunnen zijn, zijn we op zoek naar een enthousiaste, resultaatgerichte teamplayer, die zich snel informatie en processen eigen maakt. Je hebt een afgeronde opleiding richting HRM en minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie.

Je neemt initiatief, zet informatie gemakkelijk op papier, bent administratief vaardig en nauwkeurig, servicegericht en pragmatisch. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en bent fulltime beschikbaar (32/36 uur is bespreekbaar).

Wat bieden wij?

  • Een aantrekkelijk salaris;
  • Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 13 Adv-dagen;
  • 8% vakantiegeld en een resultaatuitkering;
  • Volop gelegenheid voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • Elke zomer een barbecue en in de winter een bedrijfsfeest;
  • Opleidingsmogelijkheden via ons online opleidingsplatform GoodHabitz;
  • Wij bieden je volop de kans om je ideeën kwijt te kunnen;
  • Een laptop en mobiele telefoon.

De werksfeer is open en informeel, we werken hard maar hebben het ook graag gezellig met elkaar.

 

Onze organisatie
De Codi Group produceert wet wipes en bestaat uit 3 bedrijven: Codi International, Incare en  Innovate. Multinationals met A-merken, Europese retailers, distributeurs en institutionele partijen behoren tot onze klantenkring.

Wij ontwikkelen, produceren en distribueren onze vochtige doekjes naar meer dan 40 landen. De focus ligt in eerste instantie op de Europese markt, maar we krijgen steeds meer belangstelling van en voor andere werelddelen waar consumenten op zoek zijn naar kwalitatieve wet wipe oplossingen.

Wij produceren steeds duurzamer en zijn ook graag geliefd zijn bij onze klanten en een fijne plek om te werken. Dit willen wij bereiken door dagelijks uitvoering te geven aan onze kernwaarden: veiligheid, samen, betrouwbaar, vooruitstrevend en duurzaam.

Hoe wij dit doen? Dit vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek.

Solliciteren?
Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.codigroup.com

Mail jouw motivatiebrief inclusief CV naar hr@codigroup.com t.a.v. Karin Kemper, HR Manager.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.