Incare

Incare wet wipes produceert al ruim 20 jaar private label wet wipes voor uiteenlopende klanten. Er is een sterke focus op creatieve verpakkingen en gebruikersgemak.
De productiefaciliteit in Venray, dicht bij de Duitse grens, is extreem flexibel in zowel grote als kleine verpakkingen. Incare is in staat om in relatieve korte tijd huismerken te ontwikkelen en samen met u op de markt te zetten.

 

Verpakkingen
Wij inspireren onze klanten met talrijke verpakkingsoplossingen. Wij maken daarbij gebruik van de nieuwste materialen, vormen, prints en sluitingen. Alles staat in het teken van gebruikersgemak en verhoogde verkoop naar uw klanten. Incare ontwikkelt ook zogenaamde fancy labels voor afnemers die te klein zijn voor een eigen label.

 

De volgende fancy labels zijn voor u beschikbaar:

Voor ons volledige assortiment fancy labels bij Incare klik hier.

 

Detergentverklaringen
Voor de volgende producten zijn detergentverklaringen beschikbaar. Klikt u op het desbetreffende product voor de verklaring.

Innovatieve verpakkingen
Naast vloeistoffen (de specialisatie van Codi Group) vormt de verpakking van wet wipes een bron van innovatie. Incare inspireert en informeert opdrachtgevers continu over de nieuwste materialen, formaten, bedrukkingen en sluitingen. Want de laatste eisen in de markt en beschikbare nieuwe technologieën wisselen elkaar in hoog tempo af.

Innovatieve projecten worden vaak in kleine(re) oplages geproduceerd. Incare heeft een compacte productiefaciliteit om producten met een korte ‘time to market’ te lanceren en kostenefficiënt te produceren in kleine oplages.

Flexibel
Alles draait om flexibiliteit bij Incare. We zijn lean en mean en produceren op de meest efficiënte manier. Incare is voortdurend op zoek naar verbeteringen. ISO standaarden zijn daarmee gegarandeerd.

 

Certificaten
Incare is gecertificeerd volgens de standaarden van verschillende instanties:

ISO 9001:2015, ISO22716 GMP Cosmetics, PEFC Chain of Custody, FSC ® Chain of Custody en IFS HPC.
Wij mogen de volgende claims voeren op productniveau: Swan Nordic Ecolabel en AAF Astma-Allergi Forbundet. Natuurlijk zijn er ook andere claims mogelijk maar die worden op verzoek behandeld.