KWALITEIT

Codi Group wil graag een betrouwbare businesspartner zijn. Wij ontwikkelen onze producten volgens de specificaties die u heeft opgegeven. Uiteraard voldoen wij ook aan alle wettelijke eisen. Ons doel is er altijd op gericht om topkwaliteit te leveren.

Kwaliteitscontrole

Quality Assurance (QA) is de afdeling die gaat over kwaliteit bij Codi Group. Kwaliteit heeft volgens ons alles te maken met het behalen van de afgesproken product specificaties binnen de afgesproken tijd. Wij werken op basis van een gedegen Quality Management System (QMS). Nieuwe technologieën dragen bij om onze kwaliteit steeds verder te optimaliseren.

 

Doelgerichte cultuur
Kwaliteit is niet alleen een zaak van de QA afdeling. Het vergt het totale commitment van de hele organisatie. Op elk niveau en op elke afdeling. Met een cultuur die is gericht op het behalen van de afgesproken doelstellingen. Onze QA afdeling bewaakt alle processen die daarvoor nodig zijn. Zo komen we tot een optimaal eindproduct voor onze klanten.

De belangrijkste aandachtspunten binnen QMS:

  1. onze gebouwen en apparatuur voldoen aan de hoogste standaard wat betreft hygiëne en onderhoud. Onze mensen zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied
  2. de belangrijkste productieprocessen zijn vastgelegd in ons QMS systeem en worden continu gecontroleerd
  3. dankzij onze transparante kwaliteitsinspectie worden alleen de juiste producten vrijgegeven voor verzending
  4. veranderingen binnen het proces worden zorgvuldig beheerd
  5. kwaliteitsproblemen en klachten worden gebruikt om van te leren en het systeem nog beter te maken
  6. we beoordelen het proces voortdurend via interne audits

Certificaten
Codi Group heeft alle benodigde certificeringen om aan de eisen te voldoen voor de productie en levering van veilige en legale consumentenproducten. Meer informatie is beschikbaar bij Codi International en Incare.

Duurzaamheids­programma
Codi Group werkt tijdens het productproces met diverse interne programma’s die de impact op het milieu minimaliseren.
Lees meer >>

Machines in fabriek

Operations
Nieuwe technieken en technologische ontwikkelingen dragen bij aan een kostefficiënte en duurzame productie.
Lees meer >>