Machine Operators

WE CARE AND CREATE THE DIFFERENCE!

Werken bij één van Europa’s meest toonaangevende wet wipes producenten? Onze productielocatie in Venray is gecertificeerd volgens ISO 13485 medical devices.

Wij zoeken vanwege groei van onze productie ervaren:

Machine Operators (m/v)

Functie

In deze afwisselende functie maak je deel uit van een productieteam. Je wordt opgeleid en ingezet op verschillende productielijnen en bent een belangrijke schakel in het realiseren van de productiedoelstellingen. Zo draag je zorg voor het bedienen, instellen en ombouwen van de verschillende productielijnen. Je bent verantwoordelijk voor de hele lijn, inclusief verpakkingsmachine en randapparatuur.

Wat verwachten we?

  • Je hebt MBO-niveau 3 werk- en denkniveau;
  • Je bent bereid om in 2 ploegen te werken;
  • Je hebt kennis van productieprocessen;
  • Relevante werkervaring;
  • Je hebt aantoonbaar technische affiniteit;
  • Zelfstandigheid in je werk, maar ook een collegiale en flexibele teamspeler;
  • Een leergierige collega die graag ‘on the job’ zich blijft ontwikkelen;
  • Veilig en schoon werken is een vanzelfsprekendheid;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

Wat bieden we?

Je kunt aan de slag in onze organisatie die continu is gericht op verbetering. Ons motto is dan ook ‘elke dag beter!’ Er is dus volop ruimte om je te ontwikkelen. Veilig werken staat bij ons voorop. Het betreft een afwisselende, uitdagende baan in een informeel bedrijf met ca. 60 medewerkers.

Wat kenmerkt Incare: korte communicatielijnen, flexibiliteit,  maximale ruimte voor eigen initiatief, een open cultuur, betrouwbaarheid, vooruitstrevendheid en een sterk familie- en teamgevoel.

Onze organisatie
De Codi Group is een producent van wet wipes bestaande uit 3 bedrijven: Codi International, Incare en Innovate. Wij beschikken over moderne geautomatiseerde processen en hebben een eigen R&D-afdeling en laboratorium. Als groep produceren wij ca. 200 miljoen verpakkingen per jaar en distribueren onze vochtige doekjes naar meer dan 40 landen. Multinationals met A-merken, Europese retailers, distributeurs en institutionele partijen behoren tot onze klantenkring. De focus ligt in eerste instantie op de Europese markt maar we krijgen steeds meer belangstelling van en voor andere werelddelen waar consumenten op zoek zijn naar kwalitatieve wet wipe oplossingen.

Solliciteren?

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.codigroup.com. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Rien Francissen op telefoonnummer (0478)  553 803. Jouw motivatiebrief inclusief CV ontvangen wij graag t.a.v. Rien Francissen via r.francissen@codigroup.com

Wij zoeken geen zzp-ers en acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.