ONDERZOEK & TESTEN

Dankzij deskresearch, storechecking en jarenlange expertise heeft Codi Group een duidelijk visie op de toekomst van wet wipes in Europa. Onze kennis van de markt is breed en diep. Bovendien maken we optimaal gebruik van ons laboratorium, onze R&D afdeling en onafhankelijke consumententesten. Daardoor kunnen wij met concrete voorstellen komen voor onze klanten en hun eindgebruikers. Alles is gefocust op de ontwikkeling van een winstgevende propositie.

Vergadering met personeel

Consumenten testpanels
Consumenten testpanels verschaffen ons waardevolle informatie. Dankzij deze panels elimineren wij alle subjectieve elementen binnen onze product proposities. We kunnen beter inschatten welke proposities kansrijk zijn en welke niet. Uiteindelijk krijgen we een beter product. Dat is goed voor consumenten en voegt meer waarde toe aan uw categorie.

Kwaliteitscheck

Kwaliteit
Codi Group wil graag een betrouwbare businesspartner zijn. Wij ontwikkelen onze producten volgens de specificaties die u heeft opgegeven.
Lees meer >>

Over ons
Codi Group is de nieuwe naam voor 3 bedrijven uit de wet wipes industrie: Codi International BV, Incare BV en Sweeps BV.
Lees meer >>