ONZE KLANTEN

Bij Codi Group geloven we in een hechte en eerlijke relatie met onze klanten. Een sterke relatie is het fundament van onze business. Uw specifieke wensen en die van uw klanten zijn voor ons leidend.

vergadering

Bekende merken
Wij zijn trots op het feit dat wij al jarenlang voor en met vooraanstaande bedrijven en merken mogen werken. Daarnaast neemt het aantal retailers dat bij ons komt voor de ontwikkeling van hun private label (huismerken) ieder jaar toe. Ook steeds meer bedrijven in de institutionele markt ontdekken de meerwaarde van de Codi Group. Op uw verzoek stellen we een team samen dat een product-, verpakking- en prijspropositie ontwikkelt dat voor 100% is afgestemd op uw klant en markt. Onze experts denken verder dan de doorsnee wet wipe toepassing.

Co-Creation
Co-Creation is de weg naar een succesvol product, waarbij alle variabelen en elementen meegenomen worden in het productieproces. Samen met onze klanten en leveranciers ontwikkelen wij de ideale wet wipe. Daarmee kijken we verder dan alleen het eindproduct en zorgen wij voor een optimaal totaal proces waarin alle facetten tot in de puntjes geregeld zijn.