Hoe werken wij

Samenwerking

Bij Codi Group geloven we in een hechte en eerlijke relatie met onze klanten, conform onze kernwaarde ‘Betrouwbaar’. Afspraak is afspraak bij Codi. Wij leveren kwaliteit, zijn integer en hygiëne is topprioriteit. Een sterke relatie is het fundament van onze business. Samen met onze klanten en leveranciers willen wij goede en duurzame producten in de markt brengen.

Wij zijn trots op het feit dat wij al jarenlang voor en met vooraanstaande bedrijven en merken mogen werken. Daarnaast neemt het aantal retailers dat bij ons komt voor de ontwikkeling van hun private label (huismerken) ieder jaar toe. Ook steeds meer bedrijven in de institutionele markt ontdekken de meerwaarde van de Codi Group.

Customer Program Teams

Wij hebben kennis en ervaring gebundeld in Customer Program Teams. Een speciaal team van professionals die u van A-Z begeleiden. Het team bestaat uit:

  • Sales Manager
  • Product Engineer
  • Customer Service Medewerker

Een team dat een product-, verpakking- en prijspropositie ontwikkelt dat voor 100% is afgestemd op uw klant en markt. Wij hebben alles onder één dak, van laboratorium, R&D, Productie tot Mengerij.  Onze experts denken verder dan de doorsnee wet wipe toepassing.

Co-Creation

Co-creation is de weg naar een sterk eigen merk wet wipes. Wij begeleiden u actief van concept idee tot productintroductie. Via Co-Creation kunnen we ook een bestaand concept optimaliseren. Met onze kennis van consumenten, duurzaamheid en technologie creëren wij samen de beste propositie voor uw markt. Op uw verzoek stellen we een team samen dat een product-, verpakking- en prijspropositie ontwikkelt dat voor 100% is afgestemd op uw wensen.

Plan van aanpak
Samen gaan we voor een top marktpositie voor uw merk. Tijdens het proces dat 7 stappen kent, onderzoeken we samen met u de verschillende ideeën. De regie blijft in elke fase in handen van u, de opdrachtgever.

 

1. De klant als vertrekpunt
2. Data, trends en consumenten inzichten
3. Inspirerende ideeën in de praktijk getest
4. Het beste nonwoven materiaal
5. De juiste innovatieve vloeistoffen
6. De juiste (duurzame) verpakking
7. Geïntegreerde processen

 

Benieuwd naar onze aanpak?
Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen.

Category Management

Codi Group heeft als doel, om samen met u, de markt van wet wipes groter te maken en daarmee winstgevender. Dat doen wij bijvoorbeeld door nieuwe ideeën en concepten te ontwikkelen en voortdurend onze producten te verbeteren.

Competitor product database
Wij produceren wet wipes voor verschillende categorieën en kanalen. Daardoor weten wij wat de beste producten zijn voor deze segmenten en kanalen. Onze customer competitor database brengt de markt goed in kaart en laat u zien waar de kansen liggen. Het helpt u met het team van Codi, uw business te verbeteren en het rendement in uw categorie te vergroten. Ook op promotioneel gebied, zoals bij het toenemende aanbod van multi pak oplossingen kunt u er uw voordeel mee doen. Met Codi Group haalt u alles uit uw wipes category.