Onze locaties

Operational footprint

Codi Group is de overkoepelende naam voor 4 bedrijven uit de wet wipes industrie: Codi International BV, Incare BV, Innovate GmbH en Sweeps. Onze wet wipes worden verspreid naar meer dan 40 landen, met de focus op Europa. Codi Group heeft 3 state of the art productiefaciliteiten, 2 in Nederland en 1 in Duitsland, inclusief moderne geautomatiseerde logistieke processen en R&D. De Codi Group heeft ruim 300 medewerkers.

CODI INTERNATIONAL

Codi International is opgericht in 1978. Codi International produceert alle denkbare toepassingen voor A- en huismerken en institutionele klanten.
De geautomatiseerde productiefaciliteit in Veenendaal (Nederland) is zeer geschikt voor toonaangevende merken en grootschalige retailers. Bijna alle processen in de fabriek zijn geautomatiseerd. Daardoor produceren wij wet wipes op een zeer kostenefficiënte manier.

Codi International B.V.

Turbinestraat 19

3903 LV Veenendaal

The Netherlands

+31 (0) 318 564 811

INCARE

Incare wet wipes produceert al ruim 20 jaar private label wet wipes voor uiteenlopende klanten. Er is een sterke focus op creatieve verpakkingen en gebruikersgemak.
De productiefaciliteit in Venray, dicht bij de Duitse grens, is extreem flexibel in zowel grote als kleine verpakkingen. Incare is in staat om in korte tijd huismerken te ontwikkelen en samen met u op de markt te zetten.

Incare wet wipes b.v.

Keizersveld 99
5803 AP Venray
The Netherlands
+ 31 (0) 478 553 807

Pand Incare

Innovate GmbH

Innovate GmbH is gelegen in Duitsland, Naumburg. Innovate is specialist op het gebied van wipes voor medische en desinfectie toepassingen . Ook worden hier cosmetische wipes, wipes voor persoonlijke verzorging  en schoonmaak wipes geproduceerd.
Innovate GmbH
Am Hohen Stein 11
06618 Naumburg (Saale)
Germany

+49 (0) 344 523 310