Teamleider productie

WE CARE AND CREATE THE DIFFERENCE!

Werken bij één van Europa’s meest toonaangevende wet wipes producenten? Onze productielocatie in Venray is gecertificeerd volgens ISO 13485 medical devices. Wij zoeken vanwege groei van onze productie een ervaren

Teamleider productie (m/v)

Functie

Als Teamleider ben je de spin in het web van de productie-omgeving. Je geeft leiding aan 20-25 medewerkers en draagt zorg voor de voorbereiding, afhandeling en registratie van de dagelijkse productie. Je ondersteunt de productieleiding en kwaliteitsafdeling daar waar dat nodig is, maar hebt een hoge mate van zelfstandigheid.

Wat verwachten we?

  • Ervaring in een leidinggevende functie (bij voorkeur in een productiebedrijf);
  • MBO werk- en denkniveau;
  • Grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Bereid om te werken in 2 ploegen;
  • Teamplayer, werkt snel en nauwkeurig, schoon en veilig;
  • Kan goed overweg met de computer/ office vaardigheden;
  • Kennis van interne transportmiddelen;
  • Kan het geheel overzien, zonder details uit het oog te verliezen;
  • Staat stevig in zijn/ haar schoenen. 

Wat bieden we?

Het is een afwisselende, uitdagende baan in 2-ploegendienst in een informeel bedrijf met ca 60 medewerkers. Bovendien is er de gelegenheid om verdere opleidingen te volgen.

Wat kenmerkt Incare: korte communicatie lijnen, maximale ruimte voor eigen initiatief, vertrouwen, open cultuur, flexibel, betrouwbaar, vooruitstrevend, familie- en teamgevoel.

Je kunt aan de slag in onze organisatie die continue is gericht op verbetering. Ons motto is dan ook ‘elke dag beter!’ Er is dus volop ruimte om je te ontwikkelen. Veilig werken staat bij ons voorop. Het betreft een afwisselende, uitdagende baan in een informeel bedrijf met ca. 60 medewerkers. Wat kenmerkt Incare: korte communicatielijnen, flexibiliteit,  maximale ruimte voor eigen initiatief, een open cultuur, betrouwbaarheid, vooruitstrevendheid en een sterk familie- en teamgevoel.

Onze organisatie
De Codi Group is een producent van wet wipes bestaande uit 3 bedrijven: Codi International, Incare en Innovate. Wij beschikken over moderne geautomatiseerde processen en hebben een eigen R&D-afdeling en laboratorium. Als groep produceren wij ca. 200 miljoen verpakkingen per jaar en distribueren onze vochtige doekjes naar meer dan 40 landen. Multinationals met A-merken, Europese retailers, distributeurs en institutionele partijen behoren tot onze klantenkring. De focus ligt in eerste instantie op de Europese markt maar we krijgen steeds meer belangstelling van en voor andere werelddelen waar consumenten op zoek zijn naar kwalitatieve wet wipe oplossingen.  

Solliciteren?

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.codigroup.com. Mail jouw motivatiebrief inclusief CV naar r.francissen@codigroup.com t.a.v. Rien Francissen. Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen: 0478 553803.

Incare BV, Keizersveld 99, 5803 AP Venray.

Wij zoeken geen zzp-ers en acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.