WE PROVIDE ONGOING INNOVATION

 

Groei kan niet zonder innovatie vindt Codi Group. Binnen de Codi Group doen wij er alles aan om de enorme technologische vooruitgang in ons bedrijf te omarmen.
Daarom investeren wij veel tijd en geld in kwaliteitssystemen en R&D. Maar ook in state of the art productie en logistieke faciliteiten.
Het stelt ons in staat om volgens de laatste technologieën, inzichten en trends wet wipes te produceren voor alle mogelijke toepassingen.
Tegelijkertijd voldoen we hierbij ruimschoots aan de belangrijkste kwaliteitsstandaarden binnen de industrie.

KWALITEIT

 

Codi Group wil graag een betrouwbare businesspartner zijn. Wij ontwikkelen onze producten volgens de specificaties die u heeft opgegeven. Uiteraard voldoen wij ook aan alle wettelijke eisen. Ons doel is er altijd op gericht om topkwaliteit te leveren.

Kwaliteit controleren
Mixen

R&D

 

Codi Group is een van de weinige wet wipes producenten met inhouse expertise op het gebied van vloeistoffen en emulsies. Wij ontwikkelen, mengen en produceren zelf. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om voortdurend nieuwe en verbeterde vloeistoffen te ontwikkelen. Vaak doen we dit samen met onze klanten en consumenten.

OPERATIONS

 

Codi Group werkt met hoogwaardige productiemachines, zowel Interfold en Cross. Het merendeel van de machines zijn volledig inline geautomatiseerd. Nieuwe technieken en technologische ontwikkelingen dragen bij aan een kostefficiënte en duurzame productie. Ook de inzet van een Warehouse Management System, Automated Guided Vehicles en robots draagt daar voor een groot deel aan bij. Codi is erg geïnspireerd door Smart Factory en Industry 4.0. Wij professionaliseren en optimaliseren voortdurend onze faciliteiten voor meer efficiency.

Robotarm
Heftruck

SUPPLY CHAIN

 

Codi Group werkt nauw samen met haar partners in de supply chain. Zowel aan klant- als leverancierszijde. Zo garanderen wij de beste service aan consumenten. Daarnaast proberen wij om overschotten in voorraden in de hele supply chain te minimaliseren.