Logistiek Medewerker/Operator

Wij zijn voor onze productielocatie Codi in Veenendaal op zoek naar een enthousiaste

Logistiek Medewerker/Operator (40 uur per week)

Wij zoeken voor onze Logistieke afdeling een enthousiaste en zelfsturende Logistiek Medewerker. In deze functie werk je nauw samen met de andere collega’s binnen productie en logistiek. Je valt hiërarchisch onder de Logistiek Coördinator.

Als Logistiek Medewerker voer je bijvoorbeeld de onderstaande taken uit:

 • Goederenverwerking: je zorg voor de ontvangst, het controleren en het administratief verwerken van alle inkomende goederen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan binnenkomende grondstoffen en hulp- en verpakkingsmaterialen etc.;
 • Je zorgt dat onze eindproducten verzendklaar staan om vervoerd te kunnen worden naar onze klanten. Je verzamelt de eindproducten, controleert deze en zorgt dat alles goed volgens werkinstructie klaarstaat met de juiste documentatie;
 • Je bevoorraadt de productie met grondstoffen die zij nodig hebben. Bijvoorbeeld vlies, folie, dozen etc.;
 • Je zorgt voor een goede administratieve verwerking: je zorgt voor het boeken van alle goederen verplaatsingen, zowel van grondstoffen als van gereed eindproduct;
 • Je wordt medeverantwoordelijk om instellingen en 1e lijn verstoringen in ons gemechaniseerde proces te behartigen;
 • Voorraadtelling en afdelingswerkzaamheden zijn ook onderdeel van je takenpakket.

De functie zal gezien het inwerktraject in eerste instantie in dagdienst uitgevoerd worden. We verwachten echter wel dat je op korte termijn flexibel ingezet kan gaan worden in een 2 of 3-ploegendienst of uitgebreide dagdienst.

Wat verwachten we?

Om in deze brede functie en binnen Codi succesvol te kunnen zijn, zijn we op zoek naar iemand die zich snel informatie en processen eigen maakt, niet bang is om op allerlei fronten letterlijk de handen uit de mouwen te steken, een toegevoegde bijdrage levert en snel inzetbaar is op diverse werkplekken binnen de hedendaagse moderne Logistiek. Technisch inzicht is gezien onze gemechaniseerde processen een pré.

Verder vragen we de onderstaande zaken.

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 2/3 in logistieke richting of ruime werkervaring op dit vlak;
 • Kennis van administratieve systemen, Excel, ERP- en WMS;
 • Kunnen omgaan met productie of logistieke besturingsprogramma’s;
 • In het bezit van een heftruck- en reachtruck certificaat;
 • Bereidheid tot werken op hoogte.

Voldoe jij niet aan één van de bovenstaande vereisten? Maar wel interesse in de functie? Informeer dan vooral even naar de mogelijkheden! Graag kijken we met jou mee of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Wat bieden we?

 • Je kunt aan de slag in een organisatie die continu is gericht op verbetering. Ons motto is dan ook ‘elke dag beter’;
 • De werksfeer is open en informeel, we werken hard maar hebben ook veel lol;
 • Een prima salaris, goede arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vakantie- en 13 ADV dagen;
 • De kans om je volop te ontwikkelen in ons online platform Good Habitz;
 • Je kunt aan de slag in een internationale organisatie, waar het nooit saai is en veel wordt geïnvesteerd in mens en machine om verder te kunnen groeien samen resultaten te behalen.

Onze organisatie
De Codi Group is een producent van wet wipes bestaande uit 3 bedrijven: Codi International, Incare en Innovate. Multinationals met A-merken, Europese retailers, distributeurs en institutionele partijen behoren tot onze klantenkring. Wij ontwikkelen, produceren en distribueren onze vochtige doekjes naar meer dan 40 landen. De focus ligt in eerste instantie op de Europese markt maar we krijgen steeds meer belangstelling van en voor andere werelddelen waar consumenten op zoek zijn naar kwalitatieve wet wipe oplossingen. Deze vacature heeft betrekking op onze locatie te Veenendaal, namelijk Codi International.

Solliciteren?
Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.codigroup.com. Mail jouw motivatiebrief inclusief CV naar hr@codi.nl t.a.v. Bert Vink. Voor vragen kun je contact opnemen met Bert Vink op telefoonnummer 06-51155819.

Wij zoeken geen zzp-ers en acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.