Supply Chain Buyer

Wij zijn voor onze productielocatie Codi in Veenendaal op zoek naar een

Supply Chain Buyer

Je gaat aan de slag bij een internationale organisatie, waar het nooit saai is. Binnen Codi Group worden er mooie stappen gemaakt op het gebied van duurzaamheid, vooruitstrevendheid en veiligheid. Er zijn recent nieuwe productielijnen opgebouwd, nieuwe klanten aangetrokken en er worden mooie stappen ondernomen om plastic in onze producten en C02 uitstoot in ons productieproces te verminderen. We willen niet alleen praten over duurzaam ondernemen, maar dit in de praktijk ook doen. Als organisatie zijn we enorm trots op deze ontwikkelingen: door te investeren in mens en machine bereiken we samen mooie resultaten.

Wat houdt de functie in?

Als Supply Chain Buyer ben jij de eerste schakel in de keten. Knelpunten en tekorten signaleer je in vroeg stadium. Je speelt een belangrijke rol bij het realiseren van een betrouwbaar en stabiel productieplan. Wij zijn op zoek naar een collega die met een kritische blik kijkt en zich bij alles afvraagt: kan dit slimmer, sneller of beter? Om dit te kunnen inschatten moet je informatie snel eigen kunnen maken, goed kunnen luisteren en doorvragen waar nodig. Binnen Codi is er sprake van een lerende omgeving: wanneer je suggesties hebt om onze processen efficiënter in te richten dan maken wij hier graag gebruik van.

 

Waar ga je jezelf mee bezig houden?

 • De operationele inkoop van grondstoffen en verpakkingsmaterialen en daarmee (indirect) zorgdragen voor een efficiënte en stabiele productieplanning.
 • Je zorgt voor een effectief voorraadbeheer in Slim4. Je bewaakt voorraden van grondstoffen, voorkomt out-of-stocks en zorgt voor structurele verlaging van het werkkapitaal.
 • Incourante management, je signaleert en geeft advies over oude voorraden.
 • Vendorrating, je monitort leveranciersprestaties en beoordeelt de leveringen en het nakomen van afspraken.
 • Administratieve afhandeling: o.a. het bijhouden van prijslijsten van leveranciers en ervoor zorgen dat de juiste prijzen in de betreffende systemen staan.
 • Supplier management, je bent in de lead wanneer een verbetertraject nodig is.

Wat verwachten we?

 • Een afgeronde hbo-opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Vloeiend Nederlands én Engels in woord en geschrift.
 • Uitstekende Excel skills en kennis van/ interesse in ERP systemen.
 • Kennis van proces verbetertechnieken en ketenoptimalisatie.
 • Je bent analytisch, communicatief vaardig, proactief en werkt prettig samen.
 • Je bent 32 – 40 uur per week beschikbaar.


Wat bieden we?

 • Je kunt aan de slag in een organisatie die continu is gericht op verbetering. Ons motto is dan ook ‘elke dag beter’.
 • Indien de functie/ het werk dit toelaat denken we graag mee over hybride werken;
 • De werksfeer is open en informeel, we werken hard maar hebben ook veel lol;
 • Een prima salaris, goede arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vakantie- en 13 ADV dagen;
 • De kans om je volop te ontwikkelen in ons online platform Good Habitz;
 • Je kunt aan de slag in een internationale organisatie, waar het nooit saai is en veel wordt geïnvesteerd in mens en machine om verder te kunnen groeien en samen mooie resultaten neer te zetten.

Onze organisatie
Codi Group is een producent van wet wipes en bestaat uit drie bedrijven: Codi International, Incare, Innovate. Multinationals met A-merken, Europese retailers, distributeurs en institutionele partijen behoren tot onze klantenkring. Wij ontwikkelen, produceren en distribueren onze vochtige doekjes naar meer dan 40 landen. De focus ligt in eerste instantie op de Europese markt maar we krijgen steeds meer belangstelling van en voor andere werelddelen waar consumenten op zoek zijn naar kwalitatieve wet wipe oplossingen.

Ons motto is: ‘Elke dag beter’. Dit valt alleen te bereiken met gedreven professionals.

Waarom moet jij als gedreven professional bij Codi willen werken? Binnen Codi vinden wij het essentieel dat jij als professional de ruimte krijgt om je werk optimaal te kunnen uitvoeren. Als werkgever denken wij graag met onze medewerkers mee in hoe hun ontwikkeling het beste vorm krijgt. Ons hoofddoel is om een veilige en prettige plek zijn om te werken. Dit willen wij bereiken door dagelijks uitvoering te geven aan onze kernwaarden: veiligheid, samen, betrouwbaar, vooruitstrevend en duurzaam. Hoe wij dit doen? Dit vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek.

Solliciteren?
Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.codigroup.com Mail jouw motivatiebrief inclusief CV naar hr@codi.nlt.a.v. Max Verweij. Voor vragen kun je contact opnemen op telefoonnummer 06-10950408.

Wij zoeken geen zzp-ers en acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.