Senior Logistiek Medewerker

Wij zijn voor onze productielocatie Codi in Veenendaal op zoek naar een enthousiaste

Senior Logistiek Medewerker (40 uur per week)

Voor onze Logistieke afdeling zijn wij op zoek naar een gedreven en zelfstandige Senior Logistiek Medewerker. In deze functie werk je nauw samen met de andere collega’s binnen productie en logistiek. Je valt hiërarchisch onder de Logistiek Coördinator. Als Senior Logistiek Medewerker fungeer je roulerend binnen de logistieke afdelingen als: coördinerend aanspreekpunt van alle logistieke werkzaamheden, behartiging van administratieve én organisatorische taken op het gebied van verzending. Daarnaast draag je zorg voor de in- en outbound planningen en bied je indien nodig ondersteuning aan fysieke logistieke werkzaamheden.

 

Je voert onder andere onderstaande werkzaamheden uit:

 • Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst, het controleren en het administratief verwerken van alle binnenkomende goederen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grondstoffen en hulp- en verpakkingsmaterialen.
 • Je zorgt dat onze eindproducten verzendklaar staan om vervoerd te kunnen worden naar onze klanten. Je verzamelt de eindproducten, controleert deze en zorgt dat alles goed volgens werkinstructie klaarstaat met de juiste documentatie.
 • Je bevoorraadt de productie met grondstoffen die zij nodig hebben (vlies, folie, dozen etc.).
 • Je zorgt voor een goede administratieve verwerking, zowel van grondstoffen als van een gereed eindproduct.
 • Je wordt medeverantwoordelijk om instellingen en 1e lijn verstoringen in ons gemechaniseerde proces te behartigen.
 • Je draagt bij aan de algemene afdelingswerkzaamheden.

 

Wat verwachten we?

Om in deze brede functie en binnen Codi succesvol te kunnen zijn, zijn we op zoek naar iemand die zich snel informatie en processen eigen maakt, niet bang is om op allerlei fronten letterlijk de handen uit de mouwen te steken, een toegevoegde bijdrage levert en snel inzetbaar is op diverse werkplekken binnen de hedendaagse moderne Logistiek.

 

Verder vragen we de onderstaande zaken:

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding in logistieke richting;
 • Kennis van administratieve systemen, Excel, ERP- en WMS is een pré;
 • Kunnen omgaan met productie of logistieke besturingsprogramma’s;
 • In het bezit van een heftruck- en reachtruck certificaat (of bereid zijn deze te halen);
 • Technisch inzicht is gezien onze gemechaniseerde processen een vereiste.


Wat bieden we?

 • Je kunt aan de slag in een organisatie die continu is gericht op verbetering. Ons motto is dan ook ‘elke dag beter’.
 • De werksfeer is open en informeel, we werken hard maar hebben ook veel lol;
 • Een prima salaris, goede arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vakantie- en 13 ADV dagen;
 • De kans om je volop te ontwikkelen in ons online platform Good Habitz;
 • Je kunt aan de slag in een internationale organisatie, waar het nooit saai is en veel wordt geïnvesteerd in mens en machine om verder te kunnen groeien en samen resultaten te behalen.

 

Onze organisatie
Codi Group is een producent van wet wipes bestaande uit drie bedrijven: Codi International, Incare, Innovate. Multinationals met A-merken, Europese retailers, distributeurs en institutionele partijen behoren tot onze klantenkring. Wij ontwikkelen, produceren en distribueren onze vochtige doekjes naar meer dan 40 landen. De focus ligt in eerste instantie op de Europese markt maar we krijgen steeds meer belangstelling van en voor andere werelddelen waar consumenten op zoek zijn naar kwalitatieve wet wipe oplossingen.

 

Ons motto is: ‘Elke dag beter’. Dit valt alleen te bereiken met gedreven professionals. Waarom moet jij als gedreven professional bij Codi willen werken? Binnen Codi vinden wij het essentieel dat jij als professional de ruimte krijgt om je werk optimaal te kunnen uitvoeren. Als werkgever denken wij graag met onze medewerkers mee in hoe hun ontwikkeling het beste vorm krijgt. Ons hoofddoel is om een veilige en prettige plek zijn om te werken. Dit willen wij bereiken door dagelijks uitvoering te geven aan onze kernwaarden: veiligheid, samen, betrouwbaar, vooruitstrevend en duurzaam. Hoe wij dit doen? Dit vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek.

 

Solliciteren?
Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.codigroup.com Mail jouw motivatiebrief inclusief CV naar hr@codi.nlt.a.v. Max Verweij. Voor vragen kun je contact opnemen op telefoonnummer 06-10950408.

Wij zoeken geen zzp-ers en acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.