WIPE YOUR WORLD

 

Wij zorgen voor uw dagelijkse hygiëne

Vochtige doekjes spelen een steeds grotere rol in ieders leven. Tegenwoordig draait veel om gemak en hygiëne in het leven van de consument.
Daarom zijn we ook zo druk met de ontwikkeling van deze markt. Wij zeggen weleens gekscherend: mensen gebruiken onze producten van de wieg tot het graf.
De beschikbaarheid van wet wipes is groot. We komen ze overal tegen: in ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen, maar ook in drogisterijen en supermarkten.
Ons doel is om mensen te helpen met de juiste hygiëne-oplossing. Dat doen we dan ook.
Wij helpen retailbedrijven, fabrikanten van A-merken, distributeurs en institutionele partijen om de beste producten voor hun klanten te realiseren.

WORLD OF WET WIPES

 

Kijk eens naar onderstaand filmpje. Er is geen dag in het leven waar onze producten geen oplossing bieden voor allerlei hygiëneproblemen. Codi Group draagt graag haar steentje bij om uw wereld hygiënisch schoon te houden met onze wet wipes. Daarbij houden we rekening met het steeds drukkere leven van de consument en zijn/haar behoefte naar snelle hygiëne-oplossingen.

 

Zolang we blijven luisteren naar onze consumenten. En zolang we blijven komen met slimme innovaties en producten waar zij om vragen. Zolang zal er nooit een saaie dag bestaan in de wereld van wet wipes.