Onze mensen

ONZE MENSEN

 

Bij Codi Group werken ruim 300 professionals. Zij weten dat elk onderdeel in de ontwikkeling van wet wipes belangrijk is. Daarom zetten zij net dat stapje extra. Onze mensen zijn gedreven. ‘Elke dag beter’, dat is ons motto. Wij zorgen ervoor dat onze mensen veilig hun werk kunnen doen. Fysiek en mentaal. Want wij werken veilig of wij werken niet. Er heerst een open, collegiale sfeer. Bij Codi zijn we 1 team, samen met onze klanten en leveranciers. Codi Group, een fijne en veilige plek om te werken, geliefd bij onze klanten.

 

Wij zijn niet alleen duurzaam in ons productieproces, maar ook in ons personeelsbeleid. Talent en skills worden regelmatig getoetst en verder ontwikkeld. Het personeelsbestand is divers, zowel qua leeftijd, geslacht als achtergrond. Onze mensen zijn loyaal en willen graag vooruit.

Learning Organization
Codi Group is een zogenaamde learning organization. Opleiding, scholing en bijscholing zijn geborgd binnen onze organisatie. We bieden onze medewerkers voor ontwikkeling. Dit kan bijvoorbeeld via de online trainingen van Good Habitz.

Codi Group zorgt voor een stimulerende werkomgeving waar talenten kunnen excelleren en verder groeien.

plant groet uit verpakking