Sollicitatie Procedure

Sollicitatie Procedure

Stap 1

Jouw sollicitatie

Leuk dat je bij Codi wilt komen werken! In de vacaturetekst staat beschreven hoe jij bij ons kunt solliciteren. Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen bevestigen wij dit per mail. Binnen een termijn van 2 weken laten wij je weten of wij je op een eerste gesprek zullen uitnodigen. Waarom 2 weken? Alle sollicitaties willen we met de uiterste zorg behandelen.

 

Bij voldoende aanknopingspunten nodigen we je graag uit voor een eerste gesprek. Mochten we er niet voor kiezen om je uit te nodigen dan laten we je dit uiteraard ook weten.

Stap 2

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om elkaar te leren kennen. Meestal vindt het eerste gesprek plaats met een leidinggevende en HR.

Stap 3

Het tweede gesprek

Hebben alle partijen een goed gevoel over het eerste gesprek en een mogelijke samenwerking?
Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. We laten je uiteraard zo snel mogelijk weten of we je uitnodigen voor een tweede gesprek. Afhankelijk van de functie zoeken we intern de gesprekspartners uit die verder met jou in gesprek zullen gaan.

Stap 4

Arbeidsvoorwaarden

Vaak zijn twee gesprekken genoeg om te kunnen bepalen of er sprake is van een wederzijdse match. Zijn alle betrokken partijen (waaronder jij als sollicitant) nog steeds enthousiast? Graag gaan wij dan met jou in gesprek over de arbeidsvoorwaarden.

Stap 5

Welkom!

Zijn we er samen uit met de arbeidsvoorwaarden? Leuk om jou als nieuwe collega bij Codi te mogen verwelkomen!

plant groet uit verpakking