Assortiment

Baby wipes

Vochtige babydoekjes voor het gevoelige babyhuidje, met of zonder een geurtje, Codi heeft in deze categorie vele keuzes. Zo hebben we bijvoorbeeld  “water wipes”; puur en met zo min mogelijk toevoegingen. Wij hebben alle expertise in huis om doekjes te ontwikkelen die perfect passen in uw product- en geurlijn. Een deskundig team staat voor u klaar.

Facial wipes

Met facial cleansing doekjes kun je het gezicht reinigen en make-up verwijderen. Er zijn diverse varianten afgestemd op het huidtype. Denk hierbij aan de normale of aan de (zeer) gevoelige huid of voor het verwijderen van waterproof make-up. Wij leveren ook miscellair doekjes. Bij deze technologie is water de basis. Ideaal voor bijvoorbeeld de gevoelige huid. Voor het verwijderen van waterproof make-up hebben een speciale emulsie ontwikkeld.

Household wipes

Vochtige schoonmaakdoekjes voor allesreiniging en multifunctioneel gebruik, voor diverse oppervlakten. Of speciale vloerdoeken voor het effectief reinigen van vloeren. Codi heeft in deze categorie vele mogelijkheden voor optimale hygiëne.

Moist Toilet Tissues

Vochtig toiletpapier is gemaakt van houtvezels (pulp), net als normaal toiletpapier. Dit maakt het oplosbaar zodat je het door kunt spoelen. Als enige hebben wij ook een zeer duurzame optie welke gerecycled pulp bevat. Vochtig toiletpapier hebben wij in diverse varianten zoals sensitive (zonder parfum) of met een lekker geurtje.

Medical wipes

Hygiëne en desinfectie zijn belangrijker dan ooit, zeker in een medische omgeving. Wij zijn specialist op het gebied van vochtige desinfectiedoeken. Onze site Innovate GmbH is gecertificeerd om medische, desinfectie wipes te produceren, conform ISO-13485. Wij kunnen deze in diverse afmetingen leveren voor diverse toepassingen en oppervlakten.

Wassen zonder water

Voor het wassen van patiënten hebben wij vochtige washandjes waarbij geen water en zeep meer nodig is. Een hygiënische en tijdbesparende mogelijkheid.