Waarom Codi

Waarom Codi?

Ons motto is: ‘Elke dag beter’. Dit valt alleen te bereiken door te werken met gedreven professionals. Waarom moet jij als gedreven professional bij Codi willen werken? Graag nemen wij jou daarin mee door je onder andere meer te vertellen over onze mooie organisatie & onze ambitieuze doelstellingen.

Werksfeer en cultuur

Binnen Codi heerst een informele en collegiale sfeer. Belangrijk daarbij is onze kernwaarde ‘samen’. Wij zien samenwerken als een estafetteloop. Bij een dergelijke loop wordt het succes van het team namelijk bepaald door de inzet en bijdrage van ieder individu. Dit geldt ook binnen Codi. Alleen samen, als één team, bereiken we het beste resultaat. De mooie resultaten vieren we graag met elkaar.

 

Binnen Codi vinden wij het essentieel dat jij als professional de ruimte krijgt om je werk optimaal te kunnen uitvoeren. Als werkgever denken wij graag met onze medewerkers mee in hoe hun ontwikkeling het beste vorm krijgt. Codi Group, een fijne en veilige plek om te werken, geliefd bij onze klanten.

Change

Binnen Europa willen we tot de top 3 behoren op het gebied van wet wipes. Dit vereist continue innovatie en verandering. Om dit te kunnen realiseren zijn we actief bezig met de scholing en ontwikkeling van onze medewerkers.

Intern zijn er verder mooie veranderingen gaande, waaronder belangrijke stappen op het gebied van duurzaamheid. Onze medewerkers zijn trots dat zij bij Codi werken.

Doorgroeien

De doorgroeimogelijkheden binnen Codi zijn het vermelden waard. Diverse medewerkers zijn binnen Codi intern doorgegroeid naar hun huidige functie. Ook zijn er mogelijkheden voor talenten om vanuit Codi door te groeien naar onze investeerder: Active Capital Company.

Ten slotte….

Met plezier hebben wij je bij deze het één en ander verteld over het werken bij Codi. Hebben we jouw interesse gewekt? Wil jij graag bijdragen aan onze ambities en doelstellingen? Neem dan snel een kijkje bij onze vacatures!

plant groet uit verpakking