Operations

KWALITEIT

Codi Group is een betrouwbare businesspartner. Wij ontwikkelen onze producten volgens de specificaties die u heeft opgegeven. Uiteraard voldoen wij aan alle wettelijke eisen. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten. 

 

Quality Assurance (QA) is de afdeling die gaat over kwaliteit bij Codi Group. Kwaliteit heeft volgens ons alles te maken met het behalen van de afgesproken product specificaties binnen de afgesproken tijd. Wij werken op basis van een gedegen Quality Management System (QMS). Nieuwe technologieën dragen bij om onze kwaliteit steeds verder te optimaliseren.

 

Doelgerichte cultuur
Kwaliteit is niet alleen een zaak van de QA afdeling. Het vergt het totale commitment van de hele organisatie. Op elk niveau en op elke afdeling. Met een cultuur die is gericht op het behalen van de afgesproken doelstellingen. Onze QA afdeling bewaakt alle processen die daarvoor nodig zijn. Zo komen we tot een optimaal eindproduct voor onze klanten.

Kwaliteit controleren
Mixen

R&D

Codi Group is een van de weinige wet wipes producenten met inhouse expertise op het gebied van vloeistoffen en emulsies. Wij ontwikkelen, mengen en produceren zelf. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om voortdurend nieuwe en verbeterde vloeistoffen te ontwikkelen. Vaak doen we dit samen met onze klanten en consumenten.

 

State of the art mixing faciliteit
Onze “state of the art mixing and liquid making facilty” maakt het mogelijk om zelfs de meest gecompliceerde recepturen volledig in huis te maken. De basis van iedere vloeistof is de standaard zeer hoge waterkwaliteit in Nederland. Wij kunnen de waterkwaliteit aanpassen aan de specifieke eisen van onze klanten.

 

Eigen laboratorium
Codi Group heeft een laboratorium met een aparte ruimte voor microbiologie. Daardoor voeren we nagenoeg alle noodzakelijke controles en ontwikkelingen zelf uit. Denk daarbij aan microbiologische controle, stabiliteit- en challengetesten volgens gecertificeerde internationale normen.

 

Expertise binnen het team
Codi Group heeft haar expertise op het gebied van vloeistoffen, grondstoffen, techniek, concepten en productontwikkeling gebundeld binnen één team. De ruime ervaring van onze specialisten waarborgt een efficiënt proces.

OPERATIONS

Codi Group werkt met hoogwaardige productiemachines, zowel Interfold als Cross. Het merendeel van de machines is volledig inline geautomatiseerd. Nieuwe technieken en technologische ontwikkelingen dragen bij aan een kostefficiënte en duurzame productie. Ook de inzet van een Warehouse Management System, Automated Guided Vehicles en robots draagt daar voor een groot deel aan bij. Codi is erg geïnspireerd door Smart Factory en Industry 4.0. Wij professionaliseren en optimaliseren voortdurend onze faciliteiten voor meer efficiency.

 

Opschalen productie
Codi Group is in staat om snel en adequaat te kunnen opschalen als de markt erom vraagt. Het Codi personeel is allround en flexibel inzetbaar. Daarnaast wordt er gewerkt met een flexibele schil en wordt het operator personeel continu getraind aan de lijn.

Robotarm
Heftruck

SUPPLY CHAIN

Codi Group werkt nauw samen met haar partners in de supply chain. Zowel aan klant- als leverancierszijde. Zo garanderen wij de beste service aan consumenten. Daarnaast proberen wij om overschotten in voorraden in de hele supply chain te minimaliseren.

Logistieke Efficiency
Logistiek speelt een grote rol binnen de supply chain. Codi Group heeft een volledig geautomatiseerd magazijn. Onze AGV’s (automated guided vehicles) helpen ons om zo efficiënt mogelijk te werken en kosten te reduceren. Al met al kent Codi een hoge mate van automatisering. Wij werken volgens GS1-standaarden. Ook onze flexibele werkhouding en de inzet van ons eigen Codi-transport zorgen ervoor dat wij op zeer efficiënte wijze aan onze klanten kunnen leveren.