OPERATIONS

Codi Group werkt met hoogwaardige productiemachines, zowel Interfold en Cross. Het merendeel van de machines zijn volledig inline geautomatiseerd. Nieuwe technieken en technologische ontwikkelingen dragen bij aan een kostefficiënte en duurzame productie. Ook de inzet van een Warehouse Management System, Automated Guided Vehicles en robots draagt daar voor een groot deel aan bij. Codi is erg geïnspireerd door Smart Factory en Industry 4.0. Wij professionaliseren en optimaliseren voortdurend onze faciliteiten voor meer efficiency.

 

Vloeistof mengerij
Codi Group beschikt over een inhouse vloeistof-mengerij die volledig computergestuurd is. Het water dat we gebruiken voldoet aan de geldende normen en eventuele klant specifieke eisen.

 

Onze vloeistof mengerij beschikt over de volgende mogelijkheden:

  • Hoge en lage viscositeit vloeistoffen
  • Warme emulsies
  • Schuim
  • Alcoholhoudende formules
Robotarm

Reinigingsprotocollen
Het webbased Overall Equipment Effectiveness systeem en Key Performance Indicators zijn volledig geïntegreerd in ons kwaliteitssysteem. De optimalisatie van het productieproces is hierdoor volledig. Doordat wij werken met up to date reinigingsprotocollen garanderen wij een hoge hygiënegraad.

 

Opschalen productie
Codi Group is in staat om snel en adequaat te kunnen opschalen als de markt erom vraagt. Het Codi personeel is allround en flexibel inzetbaar. Daarnaast wordt er gewerkt met een flexibele schil en wordt het operator personeel continue getraind aan de lijn.

Duurzaamheids­programma
Codi Group maakt al ruim 25 jaar gebruik van een sociale werkplaats. Hier krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans handmatige werkzaamheden te verrichten.
Lees meer >>

Kwaliteitscontrole

Kwaliteit
Codi Group wil graag een betrouwbare businesspartner zijn. Wij ontwikkelen onze producten volgens de specificaties die u heeft opgegeven.
Lees meer >>