CODI GROUP

Codi Group is de overkoepelende naam voor 4 bedrijven uit de wet wipes industrie: Codi International BV, Incare BV, Innovate GmbH en Sweeps. Samen hebben deze bedrijven meer dan 60 jaar ervaring in de wereld van wet wipes. Codi Group heeft 3 state of the art productiefaciliteiten, 2 in Nederland en 1 in Duitsland, inclusief moderne geautomatiseerde logistieke processen en R&D. Wij hebben alles in huis om voor elke toepassing en elke markt een topproduct te ontwikkelen.

fabriek
Terrein Codi Group

CODI INTERNATIONAL

Codi International is opgericht in 1978. Codi International produceert alle denkbare toepassingen voor A- en huismerken en institutionele klanten.
De geautomatiseerde productiefaciliteit in Veenendaal (Nederland) is zeer geschikt voor toonaangevende merken en grootschalige retailers. Bijna alle processen in de fabriek zijn geautomatiseerd. Daardoor produceren wij wet wipes op een zeer kostenefficiënte manier. Codi heeft in haar assortiment 1 fancy label onder de naam Okidoki Baby Wipes.

INCARE

Incare wet wipes produceert al ruim 20 jaar private label wet wipes voor uiteenlopende klanten. Er is een sterke focus op creatieve verpakkingen en gebruikersgemak.
De productiefaciliteit in Venray, dicht bij de Duitse grens, is extreem flexibel in zowel grote als kleine verpakkingen. Incare is in staat om in relatieve korte tijd huismerken te ontwikkelen en samen met u op de markt te zetten.

Pand Incare
Sweeps verpakkingen

SWEEPS

In 2014 lanceerde Codi haar eigen consumentenmerk Sweeps. Sweeps is het eerste echte on the go wet wipes merk in de markt. Het is ontwikkeld volgens de laatste consumenten inzichten en intensief marktonderzoek. Sweeps is er voor zowel personal care als cleaning. Het is gemak in een pak voor de consument die onderweg is.

ONZE KLANTEN

 

Bij Codi Group geloven we in een hechte en eerlijke relatie met onze klanten. Een sterke relatie is het fundament van onze business. Uw specifieke wensen en die van uw klanten zijn voor ons leidend.

vergadering
Onze mensen

ONZE MENSEN

 

Bij Codi Group werken ruim 220 professionals. Zij weten dat elk onderdeel in de ontwikkeling van wet wipes belangrijk is. Daarom maken wij net een stapje extra. Onze professionals werken graag samen met u, de key factor voor het slagen van onze missie.

CUSTOMER SERVICE

Ons Sales en Customer Service team staat dag en nacht klaar voor u. Mochten er onverhoopt omstandigheden ontstaan waarbij wij niet meteen de beloofde service of goederen kunnen leveren, dan werken wij onvermoeid aan een oplossing voor alle partijen.

Man met wet wipe achter computer