Onze waarden

Ik ben veilig

Het welzijn van onze medewerkers is onze eerste prioriteit. We kunnen alleen onze kernwaarden: Veilig, Samen, Betrouwbaar, Vooruitstrevend en Duurzaam nastreven als onze mensen hun werk veilig kunnen doen. Zowel fysiek als mentaal. We werken veilig of niet! Wij hebben veilige werkplekken en er heerst een toegankelijke en open sfeer. Codi Group: een fijne en veilige plek om te werken, geliefd bij onze klanten.

Samen

Eén team! Alleen als we samenwerken kunnen we onze doelen bereiken. Bij Codi werken we als één team samen, als collega’s onderling en tussen onze 2 bedrijven. Samen met onze klanten en leveranciers. Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, openheid en eerlijkheid.

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak bij ons. Een integere business partner waar je op kunt bouwen. Wij leveren hoogwaardige producten en hygiëne is topprioriteit. Codi Group heeft alle benodigde certificeringen die aan de eisen voldoen voor productie en levering van veilige en legale producten.

Vooruitstrevend

Elke dag beter! Dat is ons motto. Hoe kunnen we onszelf continu verbeteren? Hoe kunnen we zo efficient mogelijk werken? Hoe kunnen we zo duurzaam mogelijk produceren? Enkele voorbeelden van verbeterpunten waar wij dagelijks mee bezig zijn. Duurzame productinnovatie is één van de belangrijkste topics. Van folie, vloeistof tot de vezels van de wipes. Van gebruikersgemak tot de look & feel van het eindproduct. Dit alles in samenwerking met onze klanten en leveranciers. Codi Group, toonaangevend!

Duurzaam

Duurzamere wet wipes produceren met geen of weinig impact voor het milieu, dat is ons streven. De komende jaren streven wij ernaar om het gebruik van plastic in onze consumentendoekjes te verminderen naar 100% single-use plastic-vrij. Daarnaast zullen wij de CO2 uitstoot zoveel mogelijk reduceren. Indien mogelijk wordt afval hergebruikt. Verder focussen wij ons op het verminderen van stroom- en waterverbruik en gebruiken wij groene stroom. Kortom; wij nemen onze verantwoordelijkheid voor het milieu. Duurzaam ondernemen is voor ons de enige manier van werken!