R&D

R&D

Codi Group is een van de weinige wet wipes producenten met inhouse expertise op het gebied van vloeistoffen en emulsies. Wij ontwikkelen, mengen en produceren zelf. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om voortdurend nieuwe en verbeterde vloeistoffen te ontwikkelen. Vaak doen we dit samen met onze klanten en consumenten.

 

 

Mengen in fabriek

State of the art mixing faciliteit
Onze “state of the art mixing and liquid making facilty” maakt het mogelijk om zelfs de meest gecompliceerde recepturen volledig in huis te maken.
De basis van iedere vloeistof is de standaard zeer hoge waterkwaliteit in Nederland. Wij kunnen de waterkwaliteit aanpassen aan de specifieke eisen van onze klanten.

 

Eigen laboratorium
Codi Group heeft een laboratorium met een aparte ruimte voor microbiologie. Daardoor voeren we nagenoeg alle noodzakelijke controles en ontwikkelingen zelf uit. Denk daarbij aan microbiologische controle, stabiliteit- en challengetesten volgens gecertificeerde internationale normen.

 

Innovatie & Productontwikkeling:
Codi Group heeft nauw contact met consumenten, klanten en leveranciers. Daardoor kunnen wij in een vroeg stadium trends en ontwikkelingen signaleren. Via ons Co Creation platform en onze strategische klantmeetings, stellen wij onze klanten op de hoogte over alle trends en ontwikkelingen. Tevens is er een actief programma om ons productaanbod nog duurzamer te maken.

 

Expertise binnen het team
Codi Group heeft haar expertise op het gebied van vloeistoffen, grondstoffen, techniek, concepten en productontwikkeling gebundeld binnen 1 team. De ruime ervaring van onze specialisten waarborgt een efficiënt proces.