Allround Monteur

WE CARE AND CREATE THE DIFFERENCE!

Wij zijn voor de Codi Group vanuit Veenendaal op zoek naar een enthousiaste

Allround monteur

Over de Codi Group

Codi Group is een producent van wet wipes bestaande uit 4 bedrijven: Codi International, Incare, Innovate en Sweeps. Samen hebben deze bedrijven meer dan 60 jaar ervaring. Multinationals met A-merken, Europese retailers, distributeurs en institutionele partijen behoren tot onze klantenkring. Wij ontwikkelen, produceren en distribueren onze vochtige doekjes naar meer dan 40 landen. De focus ligt in eerste instantie op de Europese markt maar we krijgen steeds meer belangstelling van en voor andere werelddelen waar consumenten op zoek zijn naar kwalitatieve wet wipe oplossingen. Voor onze organisatie zijn de volgende waarden leidend in alles wat we doen; we werken als één team SAMEN aan succes waar we trots op zijn. We zijn VOORUITSTREVEND en constant op zoek naar verbetering. We zijnBETROUWBAAR, afspraak is afspraak. Bij alles wat we doen hebben veiligheid en hygiëne top prioriteit. Wij staan voor DUURZAAM ondernemen; wij zijn ervan overtuigd dat dit geen keuze is maar de enige manier.

Functie

Als monteur werk je in een 3 ploegendienst voor de afdeling Factory Services.Een monteur voert de volgende werkzaamheden uit:

  • Je geeft uitvoering aan preventief onderhoud, inspectief onderhoud, correctief onderhoud en modificaties.
  • Aan de diverse afdelingen lever je technische ondersteuning en expertise.
  • Codi wil continu verbeteren, hierom moeten problemen niet alleen worden verholpen, maar moeten ook de oorzaken worden weggenomen. Je zorgt, samen met je collega’s, voor analyses om tot duurzame oplossingen te komen.

 

Profiel

Jij bent een enthousiaste en leergierige monteur. Jij wijst ons proactief op mogelijke verbeteringen. Want waarom zou je iets blijven oplossen wat in de toekomst mogelijk voorkomen kan worden?

Je werkt prettig samen met je collega’s, maar vind het ook geen probleem om dagdelen zelfstandig te werken. Hiernaast ben je in het bezit van een afgeronde MBO opleiding op het gebied van Elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde (mechatronica). Momenteel zijn we ook op zoek naar nieuwe medewerkers die we zelf trainen tot monteur. Kortom: heb je nog geen ervaring maar spreekt deze vacature jou wel aan en heb jij minimaal een MBO niveau 4 opleiding? Gaaf! Bel vooral even om te vragen naar de mogelijkheden.

Wat bieden we?

  • Een afwisselende en uitdagende technische functie als monteur. Wij bieden jou graag de mogelijkheid om te leren en ontwikkelen. De komende jaren vinden er volop investeringen plaats, dit biedt kansen en mogelijkheden.
  • Een werkomgeving waarin we samen hard werken aan onze ambitieuze doelstellingen. Naast hard werken hebben we het uiteraard ook graag gezellig samen!
  • Een goed arbeidsmarktconform salaris.
  • Een flink aantal vrije dagen per jaar! Op basis van een 40-urige werkweek heb je recht op 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.
  • Een reiskostenvergoeding.

 

Solliciteren?

Spreekt deze vacature jou aan? Dan horen we graag van jou! Bel of mail met Milou Visser, HR Officer, om de mogelijkheden voor jou te bespreken. Je mail mag naar hr@codi.nlworden gestuurd t.a.v. Milou Visser. Hiernaast kun je bellen naar 06-109 504 39. Uiteraard mag je ook direct solliciteren. Dit kan door jouw CV en motivatiebrief naar hr@codi.nlte mailen.

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.codigroup.com

Wij zoeken geen zzp-ers en acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Geen reactie's

Geef een reactie